Matrix, Star Wars i rozlitá baňka. Kalendář CXI má 14 měsíců.

7. 1. 2022

Je to tady taková pěkná tradice: udělat na CXI kalendář. Tak jsme ho udělali i pro rok 2022 a kousek roku 2023. Všech 14 fotografií spojuje kombinace výzkumu, kreativity a týmového ducha. Vědkyně a vědci z CXI jsou invenční, každý měsíc prezentuje jedno oddělení a souvisí s tím, co jednotlivé týmy dělají nebo prostě jací jsou. Kalendáře se rozdávají našim partnerům a jsou také k dispozici pro individuální jednání.

JAK PROBÍHALO FOCENÍ?

Byla to pro většinu CXI týmu nová zkušenost. Domluvit se na nápadu, vymyslet lokace, rekvizity a na třetí pokus sehnat zdravou a profesionální fotografku. Na focení kývli všichni, které jsem oslovila a velmi aktivně se zúčastnili. Všem za to patří velký dík.

Ukázalo se, že nejdůležitější je nápad. Ten "prodává". Ani realizaci jsme nepodcenili a jednotlivé týmy a fotografka Sára Šindelářová si daly záležet na kvalitní přípravě.

Pro CXI je to jedna z aktivit, které pomáhají budovat dobrou atmosféru, týmovou atmosféru, ale také značku a jedinečnou identitu CXI. "Jsem rád, že si takovou věc u nás dokážeme vytvořit v profesionální kvalitě. Do příštích let tradici chceme focení kalendářů udržet. Letošní kalendář a jeho příprava nás bavil a já sám mám několik tajných favoritů, kterým se nápad podařilo opravdu skvěle dotáhnout. Do budoucna nachystáme jednotné téma, třeba nějaký sportovní koncept," říká Miroslav Černík, ředitel CXI a dlouholetý iniciátor kalendářů ve svém oddělení.

Lenka Hanušová

Hlavní partneři

AWAL
Škoda Auto
Česká Zbrojovka
Elmarco
Fakultní nemocnice Motol
Preciosa
Skupina UJV
Atrea
Innogy
Auren