Bowlingový turnaj O pohár ředitele CXI

1. 4. 2022

Minulý týden jsme si k letošnímu 10. výročí CXI zahráli bowling v Buddy baru v liberecké Aréně. Byla to parádní akce s názvem "O pohár ředitele CXI". Kdo vyhrál a nechal ostatní týmy daleko za sebou? Čtěte dál :)

Že by bowling nebyla zábava pro zaměstnance výzkumného pracoviště? Naopak. Někteří využili svých fyzikálně-matematických znalostí pro výpočet ideální dráhy koule a mnozí z nás raději při hodu zavřeli oči a doufali, že něco trefí.

Ve vzduchu byla cítit zdravá soutěživost, napětí z očekávaného počtu shozených kuželek a také vůně rautu, který byl pro účastníky turnaje připraven.

Důležité však bylo, že jsme si to maximálně užili, setkali se mimo pracovní prostředí a popovídali si. U některých se dokonce projevily jejich "učitelské" geny a velmi ochotně pomáhali a radili svým spolu i protihráčům jak poslat kouli správným směrem (především mimo "žlábek").

Viditelně největší nadšení bylo zaznamenáno u zahraničních kolegů, kteří tento typ zábavy dříve neznali a s velkou vervou se snažili nalézt správnou techniku hodu - klobouk dolu, šlo jim to báječně.

Vyhlášení výsledků se ujal pan ředitel, který s vtipem a nadšením představil jednotlivá pořadí.

Nikdo sice nepřekonal rekord místní dráhy, ale bodů se celkově nasbíralo mnoho. Výherním týmem se stalo Oddělení nanochemie a za své zasloužené vítězství získalo krásný putovní pohár.

Na druhém místě se umístilo Oddělení pro rozvoj lidských zdrojů a třetí Oddělení grantové podpory. Celkem soutěžilo 14 týmů a každý si odnesl diplom, zážitky a motivaci pro příště. Po vyhlášení se pokračovalo již volnou zábavou, ale o tom už tento příspěvek není...

Velké díky patří všem účastníkům a také organizátorům celé akce. Budeme se moc těšit na další neméně úspěšnou. Je důležité oslavovat a připomínat si zrod tak významného ústavu jako je CXI a vytvářet podmínky pro neformální (mimopracovní) seznamování kolegů. Však kde jinde rozvíjet pracovní vztahy než mimo pracoviště, kde na to vlastně není pořádně čas? A jaká že akce nás čeká příště???

Autor: Karel Havlíček

Hlavní partneři

AWAL
Škoda Auto
Česká Zbrojovka
Elmarco
Fakultní nemocnice Motol
Preciosa
Skupina UJV
Atrea
Innogy
Auren