Proč spolupracovat s CXI? Tady je 5 výhod

13. 1. 2022

CXI je největší centrum vědy a výzkumu v Libereckém kraji. Je součástí univerzity a nabízí spolupráci zavedeným společnostem i začínajícím firmám. Ročně uskuteční zhruba 100 výzkumných projektů a desítky zakázek. Profesionální spolupráce s některým z našich 10 oddělení vám a vaší firmě pomůže otevřít dveře k novým příležitostem a projektům, o nichž byste možná ani nevěděli.

Pojďte to s námi zkusit!

CXI vám poskytne odborné znalosti, technologické zázemí a zkušenosti. Mnoho firem se za 10 let existence CXI přesvědčilo o tom, jak velký význam mají výzkum a inovace pro rozvoj jejich produktů a služeb. Tento článek představuje 10 důvodů, proč může být projektová spolupráce s CXI pro růst vašeho podnikání přínosem.

 1. Získejte kontakt s vědou a výzkumem.

2. Inovujte, inovujte, inovujte.

3. Používejte nejmodernější technologické zázemí.

4. Mějte k dispozici skvělý multioborový tým.

5. Zajistěte náskok díky nejmodernějším přístupům a metodám.

 Výzkum a vývoj je skvělý způsob, jak získat nové znalosti související s vaším oborem, seznámit se s našimi odborníky a získat náskok před konkurencí.

 Jste nováčci a nemáte s výzkumnou a vývojovou spoluprací zkušenosti? Ukážeme, jak na to. Máte nebo hledáte inovační nápad? Ústav pro nanomateriály, pokročilé technologie a inovace je jedním z předních výzkumných center pro průmysl. Spolupracujeme s organizacemi i firmami, podporujeme všechny jejich požadavky a nápady na inovace a rozvoj. Zajímá vás více? Ozvěte se nám e-mailem: cxi@tul.cz.

 

Hlavní partneři

AWAL
Škoda Auto
Česká Zbrojovka
Elmarco
Fakultní nemocnice Motol
Preciosa
Skupina UJV
Atrea
Innogy
Auren