Nová PŘÍRUČKA PRO MOBILITY na CXI TUL

6. 6. 2023

Cestujete při své práci / studiu do zahraničí anebo to plánujete? Všechno, co byste k mobilitám na CXI měli vědět, shrnuje nová PŘÍRUČKA PRO MOBILITY na CXI TUL. Tato příručka je zde, aby vám pomohla objevit a využít všechny možnosti mobilit, které vám naše univerzita nabízí.

Co vám tato příručka poskytne? Je to průvodce, který vám poskytne důležité informace o veškerých mobilitách na CXI TUL.

V příručce najdete detailní informace k programům mobilit, které jsou dostupné na CXI TUL. Nejenže se dozvíte o programech mobilit, zdrojích, ale příručka vám také poskytne praktické tipy a rady, jak mobilitu administrativně zvládnout.

"Věříme, že vzdělávání a zkušenost získaná v zahraničí jsou nesmírně důležité pro osobní a profesní rozvoj každého z nás. Proto jsme se rozhodli vytvořit tuto příručku, abychom vám pomohli objevit nové možnosti a inspiraci. Zahraniční mobilita je jedinečnou příležitostí pro rozšíření svých znalostí, poznání nových kultur a navázání mezinárodních přátelství. Chceme, aby se všichni zájemci cítili dobře informováni a byli maximálně připraveni na svůj pobyt," říká Alena Kábová, HR ředitelka CXI.

Příručka je dostupná na našem webu: https://doc.tul.cz/12226

Kromě příručky je k dispozici také informační portál mobility.tul.cz, kde najdete informace o pracovních pobytech zaměstnanců TUL na institucích mimo ČR a o hostování zahraničních pracovníků u nás.

Příloha


Hlavní partneři

AWAL
Škoda Auto
Česká Zbrojovka
Elmarco
Fakultní nemocnice Motol
Preciosa
Skupina UJV
Atrea
Innogy
Auren