HR novinky jsou vám ještě blíž

12. 6. 2023

Aktuální informace pro zaměstnance CXI jsou nově také na nástěnce ve vestibulu budovy L. Veškeré praktické personální informace, kompletní nabídku benefitů pro zaměstnance, jak funguje CXI, co je tzv. HR Award nebo jak se orientovat na webových stránkách cxi.tul.cz v sekci Lidé & kariéra. To vše připravují kolegyně z HR oddělení jako informační servis pro všechny zaměstnance CXI. Na nástěnce představí každý měsíc vybrané téma nebo aktivitu.

"Snažíme se maximálně podporovat dobré pracovní prostředí a aktivně komunikovat s našimi zaměstnanci a zaměstnankyněmi. Proto nově sdílíme novinky a připomínáme praktické informace na nové nástěnce, které se zatím nemuseli všichni dozvědět. Záleží nám na tom, aby všichni z týmu CXI byli informovaní o dění na CXI a o tom, co univerzita jako zaměstnavatel nabízí. A k tomu využíváme dostupné nástroje interní komunikace," říká Alena Kábová, HR ředitelka CXI TUL.

Až půjdete na kávu, můžete si přečíst důležité informace a tipy přímo pro vás. Interní komunikace je na CXI klíčová, protože dobrá a včasná informovanost posiluje dobré pracovní prostředí. Pokud máte jakékoli dotazy nebo tipy a informace, které byste na nástěnce rádi viděli, neváhejte se obrátit na naše oddělení lidských zdrojů.

Zároveň připomínáme, že veškeré informace a praktické rady jsou stále dostupné online na webových stránkách cxi.tul.cz. V sekci Novinky a Blog pravidelně zveřejňujeme důležité zprávy, díky kterým máte přehled a budete dobře informováni.

 

Hlavní partneři

AWAL
Škoda Auto
Česká Zbrojovka
Elmarco
Fakultní nemocnice Motol
Preciosa
Skupina UJV
Atrea
Innogy
Auren