Když se jde na pivo s ředitelem CXI, lítají golfové disky

26. 6. 2023

Začít pracovní týden na golfu? To je realita každého ředitele! A vyzkoušeli jsme si to v pondělí 19. června i my! Na tradiční červnové akci "Pivo s ředitelem CXI", tentokrát na DiskGolfu Grabštejn. Tato událost slibovala nejen sport a zábavu, ale také možnost strávit čas se svými kolegy mimo kanceláře a laboratoře CXI.

Na akci se každý dopravil vlastním způsobem. Nejpočetnější ženská skupina vyrazila na kolech, ostatní se vydali vlakem číslo TL20906 a poté došli pěšky. Správa železnic speciálně na tento den naplánovala jednodenní výluku, aby byla doprava dobrodružnější. Někteří jeli autem, ale to ponecháme bez komentáře.  

Program začal plus mínus v 10:00, kdy nás oficiálně přivítal ředitel CXI a odstartoval Turnaj v DiscGolfu. Hrálo se o cenu Ředitele CXI a byla to skvělá příležitost ukázat své dovednosti v něčem, o čem jsme do té doby ani neslyšeli. Protože jsme na sport talentovaní více než dost, tak jsme rovnou soutěžili jako profesionálové o prestižní cenu. Všichni hráči a hráčky se ukázali „na greenu“ v nejlepším světle. Jako by v našich řadách nebyli začátečníci… Tento turnaj přinesl spoustu zábavy, zejména u početných týmů, které poctivě dodržovaly pitný režim.

První dvě kola ukázala, kdo je tady šampion. Teoreticky všichni. Některým to alespoň slušelo, jiní byli slyšet a vidět, někteří zvládli dostat disk proti větru, jiní i do koše na dva hody.

Po turnaji jsme si dopřáli výborný oběd. Chutné jídlo a osvěžující nápoje nám dodaly energii na další aktivity, a především vyhlášení nejlepších týmů. Vítězili především muži, což nepřekvapí. Kdo umí, umí. Navázali jsme skupinovým focením, znovu sportem a volnou zábavou.

Nikdy není čas na nic, ale na povídání s ředitelem CXI byl dostatek času, protože nic se nemá přehánět. Byla to skvělá příležitost pro teambuilding a posílení kolektivní sounáležitosti.

Po skončení události si každý zajistil svůj vlastní návrat domů. Někdo podle svého uvážení, jiný podle svých sil a dopravních možností na železnici.

"Pivo s ředitelem" je tradiční teambuildingové setkání týmu CXI. Je to každoroční příležitost ke sdílení informací různé věrohodnosti, společnému předávání zaručených informací mimo pracovní prostředí a k posílení vztahů, kolegiality a dobré nálady.

Přišli jsme, bavili jsme se a užili si skvělé pondělí, které obvykle takhle příjemné není. Děkujeme, řediteli.

Kompletní fotogalerii z akce najdete ZDE.

Hlavní partneři

AWAL
Škoda Auto
Česká Zbrojovka
Elmarco
Fakultní nemocnice Motol
Preciosa
Skupina UJV
Atrea
Innogy
Auren