Co dělat, když: Průvodci pro efektivní práci a osobní rozvoj na CXI

11. 7. 2023

Nově slouží zaměstnancům CXI příručky pro různé životní situace. Představte si je jako „průvodce“, kteří vám usnadní orientaci v různých oblastech a pomohou při nástupu do práce, na mateřskou dovolenou, práci s GAPem nebo při pracovních nebo studijních mobilitách.

CXI se vždy snaží usnadnit zaměstnancům „život“, aby se naplno mohli věnovat své práci. Se stejným cílem jsme připravili sadu příruček zaměřených na konkrétní témata, která vám pomohou lépe se seznámit s různými postupy v nové pracovní nebo životní situaci. Představujeme vám HR knihovničku, tady je 7 klíčových příruček:

1.      Příručka pro (nejen) nové zaměstnance a zaměstnankyně je skvělým zdrojem informací o běžných postupech a procesech na CXI. Speciální část je věnována také pracovníkům VaV (Výzkum a vývoj).

2.      Příručka pro rodiče a pečující odpovídá na nejčastější otázky týkající se mateřské dovolené, rodičovské dovolené, otcovské dovolené a péče o děti, stejně jako péče o další osoby a náhradní rodinnou péči. Pokud se například jako budoucí nebo stávající rodič ptáte, co vás čeká, najdete zde odpovědi.

3.      Průvodce systémem GaP (Granty a Projekty) je jednoduchá příručka, která vás provede základními funkcionalitami tohoto systému na správu grantové a projektové agendy na CXI.

4.      Pokud se chcete dozvědět více o výběru zaměstnanců na CXI nebo doporučit některou z našich otevřených pracovních pozic známému, je pro vás cenným zdrojem informací Příručka pro výběrová řízení pracovníků CXI.

5.      Nezapomínáme ani na péči o naše „post-doky“. Příručka pro výběr a rozvoj postdoktorandů shrnuje vše, co se týká postdoktorandských pozic a podporuje rozvoj našich postdoktorandů.

6.      Příručka pro přípravu a řízení výzkumných a nevýzkumných projektů na CXI je praktickým průvodcem pro vaši práci při přípravě a řízení projektů. Cílem příručky je posílit přípravnou fázi projektů, zvýšit kvalitu podávaných projektů, jejich úspěšnost a usnadnit realizaci.

7.      Pro ty, kteří hledají přehledné informace o mobilitách při práci a studiu, je zde Příručka pro mobility na CXI.

Všechny tyto dokumenty jsou k dispozici na webových stránkách TADY a samozřejmostí je jejich verze v angličtině.

Hlavní partneři

AWAL
Škoda Auto
Česká Zbrojovka
Elmarco
Fakultní nemocnice Motol
Preciosa
Skupina UJV
Atrea
Innogy
Auren