Chcete cvičit jógu? Můžete s Nhung!

16. 8. 2023

V každodenním shonu je nezbytné najít si chvíle, kdy se můžeme spojit sami se sebou a načerpat novou energii. Představte si klidné místo, setkání podobně smýšlejících lidí a společné cvičení. Jóga povzbudí vaše tělo a přivodí dobrou náladu. Přijďte ve čtvrtek na lekci jógy, kterou povede naše kolegyně @Nhung. Je čas probudit vnitřní energii, vitalitu a zkusit sílu jógy!

Nhung vás provede cestou k fyzické i duševní pohodě. Ve čtvrtek 17. srpna 2023 od 15 do 16:15 se na vás Nhung těší v parku "Na Skřivánku" (přímo před budovou L / G v univerzitním kampusu).

Nhung vyznává jednoduchou filosofii: "Keep it Super Simple" neboli KISS. Jediné, co si na jógu potřebujete přinést, je podložka na jógu (nebo ručník) a lahev vody. V těchto horkých dnech nesmíme zapomínat na maximální pitný režim, proto je potřeba mít láhev VODY po boku.

Nhung říká: „Jóga je pro každého, bez ohledu na předchozí zkušenosti. Nemusíte být zkušenými jogíny, abyste se mohli zúčastnit mého cvičení. Stačí jen touha po pohybu a protažení“. Nhung slibuje, že cvičení vám zaručeně zlepší náladu a zanechá ve vás pocit spokojenosti a radosti, který přetrvá ještě dlouho po srolování jógových podložek.

Načerpejte energii pro své cvičení:

Pro co nejlepší zážitek se doporučuje vyhnout se těžkým jídlům alespoň 2 hodiny před lekcí jógy. Tak se můžete plně zapojit do cvičení, aniž byste se cítili zatížení. Když před cvičením vyživíte své tělo lehkým a zdravým jídlem, zvýšíte svou schopnost procházet pozicemi s grácií a lehkostí.

Jóga není jen fyzický pohyb. Díky cvičení objevujete svou vnitřní sílu, nacházíte rovnováhu a jste zdravější a šťastnější. Ať už jste zkušení jogíni, nebo budete na podložce poprvé, Nhungina lekce jógy bude příjemnou cestou sebepoznávání a revitalizace.

Připojte se k nám 17. srpna v 15:00 v univerzitním parku "Na Skřivánku". Uvidíme se tam!

Hlavní partneři

AWAL
Škoda Auto
Česká Zbrojovka
Elmarco
Fakultní nemocnice Motol
Preciosa
Skupina UJV
Atrea
Innogy
Auren